Antshares

Bijna iedereen die in cryptocurrency investeert heeft wel eens van NEO gehoord. Vroeger stond dit blockchain project bekend onder de naam Antshares. In 2017 is deze naam veranderd, en dat had een goede reden.

Het is niet de eerste keer dat een cryptocurrency of blockchain project van naam verandert. Populaire cryptomunt Verge werd gelanceerd onder de naam Dogecoindark. Deze naam leek te veel op Dogecoin, waardoor beleggers dachten dat het hier om een hardfork ging. Dat Antshares van naam veranderde had meer te maken met het doel achter dit project.

Chinees blockchain project

Antshares is opgezet als Chinees blockchain project, te vergelijken met de Ethereum blockchain. De blockchain technologie is sterk verbeterd en heeft als doel om een blokketen voor digitale eigendomsrechten te worden. Antshares stelt zich onder andere beschikbaar voor banken. Om deze reden willen zij niet gelinkt worden aan een cryptocurrency. Bedoeling is dus eigenlijk dat de onderliggende token gebruikt wordt op de  blockchain, waarmee betalingen in de Chinese Yuan snel en probleemloos verlopen. Het hele systeem is vergelijkbaar met Ripple. Grote verschil is dat Antshares decentraal is, Ripple wordt juist gereguleerd door het achterliggende bedrijf.

Naamsverandering naar Neo

Over de naam ontstond veel verwarring. De Antshares blockchain werkt op antcoins (Ant shares), die doen denken aan een cryptocurrency. Antoins zijn echter geen betalingsmiddel maar een rekeneenheid. Om verdere verwarring te voorkomen is in 2017 besloten de naam  te veranderen naar Neo. De token is veranderd naar de naam Neo shares.

Definitie van Neo

Neo  bestaat sinds 2014. Het is een platform waarop gebruikers aandelen en activa kunnen verhandelen of uitgeven. De blockchain houdt rekening met juridische verplichtingen bij de overdracht van aandelen en activa. Hierdoor is het een interessant project voor banken, brokers, overheidsinstellingen, notarissen en andere belanghebbenden.

Antshares wallet

De bijbehorende wallet is te vinden onder de naam Neo wallet. De Neon wallet is een desktop portemonnee voor het beheren van Neo en Gas cryptocurrency. Een beheerde Neo wallet is vindbaar bij Binance of het Amsterdamse Bitvavo. De laatste is een aanrader omdat de Neo wallet beheerd wordt door de Stichting Bitvavo Payments Nederland.

Een goede hardware Antshares wallet is de Ledger Nano s of de Ledger Blue. Hierbij worden de tokens offline bewaard.

Antshares price/ prijs

De  prijs is te volgen via coinmarketcap of cryptocompare. Overal waar Antshares of Neo verhandelbaar is, zal ook de prijs worden weergegeven. Kopen of verkopen kan bij AnyCoinDirect, Bitvavo, Binace of een van de andere ondersteunende cryptocurrency exchanges.

We nemen je mee naar de prijshistorie van deze cryptocurrency.. Tot mei 2017 bleef de koers onder de $0,30 staan. In juni bereikte deze een koers van $9 en in augustus maar liefst $48. Dit is in december 2017 doorgestegen tot $71 met een hoogtepunt van $162 in januari 2018. Mei 2018 staat de crypto koers tussen $50 en $75. Was je op het juiste moment ingestapt, dan had je pijl snel  geld kunnen verdienen.

Dit zochten mensen over Neo

Ondanks dat de naam  niet meer bestaat, wordt er nog steeds veel naar gezocht. Mensen zoeken voornamelijk naar Antshares Neo, waarbij gekeken wordt naar de Neo Coin koers of belangrijk nieuws.

De Antshares wallet is een belangrijke zoekopdracht, zowel Antshares web wallet als Neo wallet. Meer informatie over de wallet download vind je hierboven.

Het viel ons op dat beleggers informatie zoeken over Antshares Bitcointalk. Dit is een discussie platform waar gepraat wordt over de Antshares blockchain en de toekomst van Neo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *