ArtByte ondersteunt artiesten wereldwijd

Beginnende artiesten vinden via ArtByte ondersteuning bij het opbouwen van hun carrière. Het maakt hierbij niet uit of het om een muzikant, kunstenaar of acteur gaat: iedereen kan meedoen. Artiesten ontvangen deze cryptomunt van hun fans en kunnen deze weer uitgeven, vergelijkbaar met het sparen van Airmiles. Een uniek project binnen de cryptocurrency wereld. We nemen je mee naar de ArtByte Foundation.

Over de cryptomunt ArtByte

Na de geboorte van Bitcoin zijn er veel verschillende cryptocurrency bijgekomen. ArtByte is in mei 2014 opgericht, het is dus zeker geen groentje. De maximale levering van deze cryptocurrency bedraagt 1 miljard munten. De blockchain werkt op basis van proof of work, dit betekent dat er via mining nieuwe cryptomunten bijkomen.

Veel cryptocurrency beleggers handelen in de digitale munt zonder daadwerkelijk te weten waar deze cryptomunt voorstaat. ArtByte droeg voorheen de naam AppleByte, wel even opletten dus.

Hoe werkt de ArtByte Foundation?

Beginnende artiesten of kunstenaars kunnen zich melden bij de ArtByte Foundation. Deze stichting deelt belangrijke zaken over deelnemende artiesten op Twitter en Facebook. Op het bijbehorende forum kunnen artiesten een link naar hun zakelijke- of artiestenwebsite plaatsen. Op deze manier krijgen kunstenaars meer bekendheid en kunnen nieuwe fans aantrekken.

Ondersteun jouw favoriete artiest

Artiesten hebben het niet gemakkelijk, er is veel concurrentie en soms te weinig werk. Allerlei soorten artiesten kunnen ondersteuning gebruiken. Denk maar eens aan schrijvers, fotografen of schilders. Ook filmmakers, muzikanten en acteurs kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Onder artiesten of kunstenaars vallen ook beeldhouwers, schilders en modellen. De kunstwereld is groot, juist daarom is het niet gemakkelijk om hierin te groeien. Het creëren van (kunst)werken kost veel tijd en energie. Als blijk van waardering kun je artiesten belonen met ArtByte.

Artiesten kunnen deze ontvangen cryptomunten omzetten in contanten of gebruiken in deelnemende theaters, restaurants of concerten.

Hoe je artiesten beloont voor hun werk

Naatst een compliment is het altijd leuk om een beginnende artiest financieel bij te staan. Dit kan heel eenvoudig via ArtByte. Om dit te doen is het nodig om eerst een gevulde ArtByte wallet te hebben. De gebruiker gaat nu naar het eigen twitteraccount en tweet: “deposit @ArtistGift”. Binnen enkele minuten antwoordt de app met een portfolio stortingsadres. Vervolgens stuurt de gebruiker een aantal ArtByte naar keuze naar het speciale wallet adres. Het saldo kan gecheckt worden door “balance @ArtBytegift te tweeten.

Er staan nu ArtBytes in de crypto wallet met de kant-en-klare app. Via Twitter kunnen de crypto munten naar favoriete artiesten wereldwijd verstuurd worden. Dit gebeurt door middel van een speciale tweet. Stel je wilt de artiest Barco Morsato 100 ArtBytes kado doen. Dan plaats je de volgende tweet (zonder aanhalingstekens):

“@barcomorsato 50 #ArtBytes @ArtistGift @ArtByteme”

Je mag opmerkingen aan het begin of het einde van de tweet plaatsen. Belangrijk is dat bovenstaande zeker vermeld wordt, ook in deze volgorde. @ArtByteme moet altijd aan het einde staan.

Je kunt zelfs meerdere artiesten tegelijkertijd wat ArtByte versturen. Hiervoor gebruik je altijd de tiprain opdracht. Dit ziet er bijvoorbeeld zo uit:

“@ArtistGift tiprian @barcomorsato @djcrypto 50 ArtBytes @ArtByteme”

In dit geval ontvangen zowel Barco Morsato als DJ Crypto elk 50 ArtBytes, in totaal geef je dus 100 ArtBytes weg.

Controleer op de officiële website van ArtByte altijd of bovenstaande commando’s nog actueel zijn. De website is te bereiken via www.ArtByte.me.

Win 5000 ArtByte (voor artiesten)

Artiesten kunnen hun werk bij de showcase van ArtByte indienen. Elke week wordt het werk van kunstenaars getoond. De winnaar van de week wint 5000 munten. De digitale munt heeft op Twitter meer dan 15.000 volgers. Op Facebook heeft het meer dan 80.000 volgers. Artiesten kunnen hiermee een groot publiek bereiken.

ArtByte is dé cryptomunt voor artiesten en fans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *