Crypto500 bestaat niet meer

Enige tijd geleden hebben we een uitgebreide review over de website Crypto500 geplaatst. Via deze website is het mogelijk om te handelen in Bitcoin, Ethereum en andere crypto’s met behulp van een hefboom. Speculeren op koersdalingen of -stijgingen zonder deze daadwerkelijk in bezit te hebben.

Onlangs kwamen we erachter dat het via Crypto500 niet langer mogelijk is om posities in te nemen. Daarnaast heeft de website alle nieuwe aanmeldingen stopgezet. Het lijkt erop dat er een einde is gekomen aan Crypto500.

Wij zijn nooit enthousiast geweest

We waren al niet heel erg enthousiast over Crypto500. De website toonde aardig wat fouten en niet alles werkt naar behoren. Ook met betrekking tot de kosten verliep het niet helemaal eerlijk. Het ene moment waren er lage handelskosten, terwijl deze enkele dagen later verdriedubbeld werden. Wel waren bij erg tevreden over de mooie handelsomgeving.

Omdat we onze reviews graag up-to-date houden, bekeken we of Crypto500 verbeteringen heeft aangebracht. Tot onze verbazing bleek het niet langer mogelijk om posities in te nemen of als nieuwe klant te registreren. Bestaande klanten wordt aangeraden hun openstaande tegoeden op te nemen.

Wat is er met Crypto500 gebeurd?

De regelgeving rondom handelen in cryptocurrency wordt steeds strenger. Terecht, want burgers moeten beschermd worden tegen financieel verlies. Het is voor klanten onbekend of Crypto500 aan de huidige wet- en regelgeving kan voldoen, hiervan maken ze geen melding op de website.

Affiliatie partners hebben een e-mail ontvangen waarbij het bedrijf opaf dat het vanaf 10 februari 2018 te stoppen hun activiteiten. Dit doen ze naar aanleiding van de veranderende regelgeving van de Nederlandse toezichthouder en de onzekerheid hierover. Het gaat hier niet alleen over de NL website ook de EU website.

We hebben enkele malen telefonisch contact opgenomen met de website. Helaas is het ons nog steeds niet gelukt om contact te krijgen. Het telefoonnummer op de website wordt niet beantwoord. Dit kan vervelend zijn voor bestaande klanten die vragen hebben over opname van geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *