Uquidcard

Positief nieuws voor de Verge community: Uquidcard ondersteunt ook Verge coin. Uquid is een bedrijf dat betaalkaarten voor cryptocurrency uitgeeft. Als antwoord op dit nieuws schoot de koers van Verge omhoog.

Betalen met Bitcoin of andere cryptomunten blijkt nog steeds niet altijd even gemakkelijk. Uquid heeft hier een oplossing voor bedacht en de Uquidcard debetkaart geïntroduceerd. 

Dit is een virtuele debetkaart die wereldwijd geaccepteerd wordt. Het heeft een herlaadbare functie waarmee gebruikers digitale valuta kunnen ontvangen en uitgeven. Het mooie is dat de debit card van Uquid op meer dan 34 miljoen geldautomaten wereldwijd werkt.

Verschillende soorten kaarten

Er is keuze uit een Bitcoin betaalkaart en altcoin betaalkaart. De altcoin betaalkaart ondersteunt momenteel 90 cryptocurrencies. Dit zijn onder andere Ethereum, Reddcoin, Dogecoin en Digibyte. Er is zelfs een Gulden betaalpas, leuk voor Nederlanders. 

Het bedrijf Uquid dat de Uquidcard uitgeeft heeft nu ook Verge aan de ondersteunende cryptomunten toegevoegd.

Voordelen van de Uquidcard debet card

Met de debetkaart is het mogelijk om stortingen naar het account te verrichten zonder dat een aanbetaling nodig is. Het geld wordt op deze manier op een veilige manier beheerd. Aanschaf van de kaart is mogelijk vanaf 1 euro of dollar. 

Klanten hebben hierbij de keuze uit een virtuele of plastic kaart. 

De virtuele uquidcard debetkaart is te gebruiken bij online shops en bedrijven zoals Amazon.com, Deliveroo en Uber. De plastic kaart wordt bovendien snel en gratis bezorgd. 

Met deze kaart hebben gebruikers toegang tot een onbeperkte geldopname. Het laden van beide kaarten brengt geen kosten met zich mee.

Voordelen van de Uquidcard

Verge en het Wraith protocol

Verge kwam eerder al in het nieuws dankzij het uitbrengen van het Wraith protocol. Hiermee hebben gebruikers de keuze om hun transacties de anonimiseren, of gewoon openbaar te laten staan. Verge is een van de eerste cryptomunten geweest die gebruikers hier de keuze in heeft gegeven. 

Dit maakt deze cryptomunt uniek, maar ook een stuk betrouwbaarder en veiliger.

Ondanks al het goede nieuws heeft cryptomunt Verge de afgelopen jaren ook een aantal flinke klappen gekregen. Zo werd de cryptomunt het middelpunt van spot nadat John McAfee een aanbeveling voor deze munt deed. Ook het uitblijven van het Wraith protocol bracht veel onvrede met zich mee. Het is aan het Verge team om zich meer te richten op marketing, zodat bij investeerders het vertrouwen groeit.

 Buiten bovengenoemde tegenslagen zien wij voor Verge een mooie groei en toekomst. Zo was 2018 een jaar waarin Verge meerdere malen met positief nieuws naar buiten is gekomen. We zijn benieuwd wat de komende jaren gaat brengen voor de Verge. Met een koers van onder de $0,008 lijkt er meer dan voldoende upside mogelijk.

Verge krijgt vleugels na aanbeveling McAfee

Hoe een kleine cryptomunt groot kan worden. Verge (XVG) steeg in 2017 in een week tijd, na de aanbeveling van aanbeveling van John McAfee bekend van de antivirus software met meer dan 700%. 

John McAfee is zeer actief op Twitter. De zakenman twitterde over cryptocurrency's en privacy gerichte munten. Hierbij benoemde hij het toekomstig probleem waarbij overheden proberen grip te krijgen op cryptocurrency transacties. Privacy gerichte munten hebben de toekomst, aldus John McAfee. Hierbij noemde hij Monero, ZCash en Verge in één adem.

Sommigen dachten dat McAfee de cryptomunt Verge per ongeluk had genoemd en toch iets anders bedoelde.

Het ging hier tenslotte om een vrij onbekende cryptomunt, die op dat moment minder dan 1 cent noteerde. McAfee verduidelijkte dat hij toch echt Verge bedoelde.

Hierop begonnen beleggers de munt te kopen. Dit met als gevolg een totale 7-daagse stijging van meer dan 700% geleidt.

Verge krijgt vleugels

Nadat Verge op zaterdagochtend 16 december een koers van €0,02 bereikte, steeg deze in de nacht van zaterdag op zondag door naar maar liefst €0,07. Op de zondagochtend daarna moest Verge weer inleveren en noteerde de munt €0,05.

De aanbeveling van John McAfee kwam niet helemaal uit onverwachte hoek. In oktober had McAfee een ontmoeting met een van de grootste Verge supporter. Samen gingen ze de discussie aan over de toekomst van Verge. Dit heeft mogelijk geleid tot een andere kijk op de cryptomunt, waarna John McAfee deze heeft aanbevolen.

Over John McAfee

Zeg je McAfee, dan zeg je antivirus software. Deze software ontwikkelaar heeft het computer- en netwerk beveiligingsbedrijf McAfee in 1987 opgericht. Het bedrijf werd al snel marktleider binnen de antivirussoftware. In 1994 verliet John het bedrijf, sindsdien laat hij zich negatief uit over het bedrijf.

De populariteit van altcoins

Of het nu te wijten is aan de opmerking van John McAfee of een andere reden, altcoins staan steeds meer onder de aandacht. Met name de goedkope altcoins, waar Verge bijhoort, doen het erg goed bij het grote publiek. Deze populariteit komt mede uit Aziatische hoek.

 Jonge Aziaten hebben geld om te beleggen, maar vinden de Bitcoin te duur. Hierdoor gaan ze op zoek naar goedkopere alternatieven, deze vinden in munten zoals Verge, Myriad, Dogecoin, Artbyte of Digibyte. Ook andere kleine cryptomunten doen het goed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *